Vés al contingut

Trobem la veta visual del seu packaging i la materialitzem en els seus envasos. Dissenyem tota mena de contenidors de producte, caixes, llandes, ampolles, estoigs, material d’embalatge, etiquetes… L’aspecte visual del contenidor, envàs o recipient és una gran oportunitat, normalment l’última, per a persuadir el client que compre el seu producte o servei.

La presentació d’un producte és fonamental, tant, que pot determinar que el producte siga un èxit… o un fracàs. Per molta publicitat que vostè en puga fer, i per molt que el seu producte siga superior, el consumidor decideix el que compra quan està davant del producte, i en aquest moment l’únic que veu és l’etiqueta, la caixa, l’envàs amb què el presenta. Aquest és el moment d’establir una comunicació directa amb el consumidor, d’enviar un missatge que l’ajude a decidir en l’instant crucial.

L’equip de Veta Visual desenvolupa un packaging eficaç per a productes de consum i industrials, per a productes artesanals i primeres marques, per a alimentació, neteja, transport, etc.

Estem especialitzats en crear, programar i portar a terme tot tipus de comunicacions visuals dirigides a un públic objectiu específic. Fem un estudi exhaustiu del producte, plantejant quin missatge es vol transmetre, per a quin públic i quins mitjans cal emprar perquè la comunicació gràfica sigue efectiva i abaste el nostre target. Considerats aquests conceptes, preparem els elements gràfics per a la comunicació gràfica, que poden ser molt diferents: cartells, octavetes, tríptics, envasos, mupis, publicitat en premsa, etc.

Comentar