Vés al contingut

El primer repte per a l’equip de Dragon Rouge, diu Eric Zeitoun, president de l’oficina de Nova York de Dragon Rouge, va ser la supressió de totes les associacions amb l’alcohol de la beguda. Dragon L’agència desenvolupà el nou posicionament de marca, al voltant de la idea de nutrició com a impuls positiu per a un estil de vida saludable per al consumidor objectiu, tendent a ser proactiu en el seu dia a dia, i amb una actitud receptiva en relació amb tots els temes que afecten a la salut personal.

La finalitat era expressar-ho d’una manera divertida i concisa: un producte destinat a beneficiar una nova generació de consumidors de begudes funcionals que pretenen mantenir el rendiment personal, o dels que pensen que poden necessitar una mica d’ajuda per arribar-hi.

Un nom curt, memorable, fàcil de pronunciar. Amb una paraula s’encadena 3 lletres; EVR permetia un tractament audaç i distintiu logotip. Així que va inspirar una expressió d’envasat simple però impactant, amb una elegància que expressa tant la marca com la imatge de sabor del producte per reflectir la naturalesa de beguda saludable, segons va dir els creatius.

 

Comentar