Vés al contingut

La Universitat Jaume I, amb aquest estudi, és capdavantera en la catalogació i descripció de la flora ornamental d’un campus universitari, amb el rigor necessari en les descripcions i a la vegada sense resultar difícil d’entendre per una gran part dels ciutadans.

L’abundant informació gràfica, fotografies inèdites realitzades per l’autor, que ens mostren l’aspecte general de l’espècie i els detalls de les fulles, flors, fruits i l’escorça del tronc per facilitar la identificació de l’arbre, arbust, palmera… que tenim davant de manera fàcil. Es tracta d’una obra pràctica i didàctica que proporciona una informació suficient per a aquelles persones interessades en conèixer la flora amb què convivim.

Servei de Publicacions de la Universitat Jaume I

Se trata de una obra muy bella en cuanto a formato, con una encuadernación y diseño excelentes, y práctica para su manejo en un jardín, para la determinación de las numerosas especies que están incluidas entre sus páginas.

Daniel Guillot Ortiz. Jardín Botánico. Universitat de València

Aquesta guia de flora ornamental de la Universitat Jaume I és un gran llibre, un poc voluminós per a poder utilitzar-lo com a guia de camp, però molt complet en les il·lustracions, perquè són molt aclaridores, amb molta cura en els detalls.

María José Carrau / Olga Ibáñez, revista Mètode